У столиці ще одна блондинка влаштувала гучний конфлікт з поліцією

У Києві ще одна блондинка, на цей раз на кросовері Acura MDX, влаштувала конфлікт з поліцією, після чого намагалася втекти. Затримати непокірну автомобілістку допомогли небайдужі водії, пише autocentre.ua.

Інцидент стався в Оболонському районі столиці біля ринку «Петрівка». Київські копи працювали по порушниках, запарковаться з порушенням ПДР. У числі інших, хто проігнорував вимоги правил, виявилася і блондинка на кросовері Acura MDX. На відміну від інших водіїв вона відмовилася надати патрульним документи на право керування, пояснивши своє порушення тим, що їй несподівано стало погано через перепади тиску. Після тривалої перепалки з поліцейськими, блондинка несподівано вирішила ретируватися від наполегливих і принципових правоохоронців, і почала рух вперед, не звертаючи уваги на те, що стоїть перед машиною поліцейський. Після того як коп відскочив убік, скандалістка спробувала втекти з місця події, однак втекти їй завадили водії інших машин – вони побачивши, що коп біжить за кросовером, вимагаючи його водія зупинитися, заблокували проїзд кросоверу своїми машинами.

В результаті правоохоронцям після довгих умовлянь все-таки вдалося записати дані правопорушниці і скласти на неї постанову за неправильну парковку. Тільки після цього непокірну блондинку відпустили. Як заявив один з поліцейських, якби вона вела себе толерантно і відверто не знущалася над правоохоронцями, то цілком можливо, що вони б пішли назустріч порушнику і обмежилися усним попередженням.


Не пропустіть