В Україні виявлено рідкісний неоретрокар Morgan 4 ручної збірки

Унікальний автомобіль, незважаючи на старомодну зовнішність, насправді досить свіжа модель. Morgan 4 – це поєднання древніх і новітніх технологій, що робить модель воістину вражаючим і гаряче улюбленим у колекціонерів, пише ТопЖир.

Почнемо з того, що машина має дерев’яний каркас, зроблений за технологіями 100-річної давності. А ось під капотом – цілком сучасний двигун з безпосереднім уприскуванням. А саме – Фордовський Duratec GDI 2.0, який дозволяє бадьоро набирати першу сотню за 7 з хвостиком секунд.

У Британії початкова ціна такого автомобіля складає 36 000 фунтів (майже 60 тисяч доларів). Але неможливо просто прийти і купити, оскільки в марки замовлення розписані на місяці, а то й на роки вперед, а з огляду на ручний процес складання, британська мануфактура не може собі дозволити масове виробництво конвеєрного типу. Тому середній термін очікування замовлення – 1-1,5 року.

Відзначимо, є кілька інших Морганів в Україні – моделі Morgan Aero 8 і Morgan Aero SuperSports. Кому належить цей екземпляр – невідомо. Але з огляду на оригінальність і цінність моделі, не виключаємо (але це лише наші здогадки), що його власник – мер Дніпропетровська, в гаражі якого є і «машина часу», і інші рідкісні автомобілі.

PpPmOJEd13Q-640x445

SLuW-7toAHY

ZDdp7djT4yo


Не пропустіть