«Маскування не пройшло»: псевдо-українські номери на російських авто (Фото)

В Україні не так багато автомобілів з номерними знаками Росії, а ті, що є – ретельно “маскуються” під місцевих.
Як відомо, державний номерний знак, закріплений на автомобілі, тут же дає зрозуміти, з якої країни дане авто приїхало і де зареєстровано. До недавніх пір, в Україні було чимало автомобілів з ​​номерними знаками Російської Федерації. Особливо це стосувалося великих вантажывок і автобусів, що належать туристичним компаніям.

Однак на сьогоднішній день, в Україні, скажімо так, з настороженістю сприймається російський номерний знак, та й самі автовласники машин з “російською пропискою” обережні в цьому питанні. А ось ті, хто все-таки зважилися приїхати в гості на авто з РФ, йдуть на різні хитрощі, “маскуючись” під місцевих.

Російські туристи, що прибули до Одеси на Ягуарі з московського регіону, переклеїли державні прапори на номерах. Тепер поруч з кодом московського регіону красується прапор України. Цей цікавий факт зафіксував на вулиці Рішельєвській прес-секретар віце-мера Микола Покровський, передає сайт ubr.

Буквально на днях, на дорозі одного з міст України був помічений жовтий Опель Астра GTC з досить дивним номерним знаком, який в принципі і видав свою справжню приналежність.

На номерному знаку авто було всього 3 літери, 3 цифри і велике зображення прапора України. Але, при більш ретельному розгляді, стає зрозуміло, що це всього лише наклейка, зроблена поверх номерного знака РФ. До того ж, держава реєстрації Опеля, видавала московські координати дилера, розміщені на рамці номерного знака.
Пропонуємо вашій увазі ще кілька фото, “як би українських номерів”.


Не пропустіть