На трасі Чернігів-Київ орудують шахраї (відео)

Українські автомобілісти в соціальних мережах б’ють на сполох: банда шахраїв ромської національності “розводить на гроші” довірливих водіїв.

За словами самовидця, шахраї на трасі під Києвом зупиняють машини і просять допомоги, після чого обманним шляхом забирають у водіїв всі гроші.

“Вони просять нібито надати технічну допомогу. Ну типу там масло вигнало або бензин скінчився, або ще якусь ліву поломку придумують. Ти зупиняєшся, природно у тебе масла немає, ти не бензовоз, а з іномарки бензин злити не вийде, тягти 2-3 машини відразу не можеш, а одну на мотузці вони не відпустять. Тоді вони просять грошей “ну хоч скільки, брат!”. І пропонують тобі в рахунок оплати за твою фінансову допомогу печатку або ланцюг нібито золоту, а насправді мідь “, – кажуть люди, які потрапили на гачок.

“Вони запевняють, що ця біжутерія вартує 25 000 – 35 000 гривень, але вони так втомилися і так тобі вдячні, що віддають тобі цю” річ “за 2 000 – 3 000. Мовляв, ти в будь-якій ювелірній крамниці отримаєш за цю” коштовність ” ціле багатство. Даючи їм 2 000, ти світиш свій лопатник і вони під виглядом дорогої вартості тієї речі і волаючи до твоєї совісті починають витягати у тебе все, поки ти не отямишся. Як правило, мізки у людей включаються вже коли гаманець порожній або ти вже від’їхав на пристойну відстань”.

У коментарях в фейсбук користувачі пишуть, що такі банди безкарно орудують на багатьох українських трасах вже не перший рік. Обдурять кого-небудь на круглу суму, потім вони просто змінюють локацію і продовжують обманювати інших людей.


Не пропустіть