«Герой паркування» на Mercedes-Benz побив усі рекорди нахабства (Фото)

Фото водія, який нахабно припаркувався на порожній парковці, опубліковано у розділі «Герой паркування» соцмережі Facebook, пише avtovod.org.ua.

Адміністрації супермаркетів зазвичай роблять паркувальні місця для інвалідів неподалік від входу-виходу з магазину. Щоб людям з обмеженими можливостями було зручніше виходити з машини і витрачати менше сил на похід у супермаркет. Більше того, ці місця, як на цьому знімку, часто ще і огороджують фішками. Але це не допомагає.

Водії, що завжди поспішають, залишають свої автомобілі на паркувальних місцях для інвалідів. А цей «герой паркування» на Mercedes-Benz E-klass з київськими номерами примудрився стати так, що зайняв одразу чотири місця для інвалідів. Мабуть, він поспішав не так у супермаркет, як у туалет. Інакше як пояснити таке місце стоянки автомобіля?

Згідно з Кодексом про адміністративні правопорушення, за паркування транспортних засобів особами, які не мають пільг, на місцях, призначених для безкоштовного паркування автомобілів, що належать інвалідам, передбачено накладення штрафу від 15 до 18 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. А це від 255 до 306 гривень. Шкода, на місце правопорушення ніхто не здогадався викликати поліцію.


Не пропустіть