Зухвалий злочин: пограбовано одразу 48 автомобілів (Фото)

Масштаб автомобільних злочинів іноді вражає уяву.Невідомі зловмисники під покровом ночі залишили без коліс 48 нових автомобілів на стоянці офіційного дилера Chevrolet в невеликому містечку Тайлер штату Техас, пише automotoclub.info

Минулої осені в техаському містечку Леон Веллі злодії так само зняли колеса з 45 автомобілів на майданчику місцевого дилера. Як показали записи з камер відеоспостереження, до майданчика під’їхала вантажівка, звідти вибігли шестеро осіб і взялися за справу. 39 нових пікапів Chevrolet Silverado і 6 спорткарів Chevrolet Camaro були “роззуті” всього за п’ять годин. 180 коліс були акуратно складені до кузова вантажівки і відвезені в невідомому напрямку. Злочинців так і не спіймали, і ось результат: у сусідньому містечку хтось зробив ще блискавичніше пограбування!

Якщо це справа рук все тих же злодюжок, то вони явно не втрачали час дарма. Тепер їх улов становив уже 192 колеса з 48 автомобілів Chevrolet, а збиток дилерського центру оцінений в 250 тисяч доларів. За даними місцевої поліції, інцидент стався приблизно о першій годині ночі. До майданчика знову під’їхала вантажівка, замки на воротах були оперативно зрізані, після чого зловмисники розбили ліхтарі на стоянці і з цього моменту камери відеоспостереження знімали тільки кромішню темряву.

Пограбування зайняло всього чотири години, але кількість задіяних в операції людина невідомо – лише вранці співробітники дилера виявили пропажу 20- і 22-дюймових коліс з 48 нових автомобілів. Поліція розшукує злочинців.

34kkkk1


Не пропустіть