“Психи стрибають під колеса”: киян попередили про шахрая – “каскадера” (Відео)

Киянин Юрій Коротков попередив столичних водіїв про шахраїв, які кидаються під колеса машин, зображуючи жертву, пише obozrevatel.com.

У Facebook Коротков повідав, як сам ледь не став жертвою “автопідстави”.

“Їду вранці по Госпітальному провулку в сторону військового госпіталю. Порівнявшись з пішоходом на тротуарі, ця падла вирішила кинутися мені під колеса. Удар, шок, всі справи. Виходжу, бачу – дивиться на мене з положення лежачи. Як побачив мене поруч, почався цирк: конвульсії, кров на асфальті (мабуть досвіду мало, розбив ніс собі). Підійшли свідки, сказали заспокоїтися, вони все бачили. Тут я почав трохи приходити в себе, перевірив “регік” (слава Богу працював) підійшло ще три свідки, дали номери телефонів, один сказав, що у нього теж є запис цього дійства”, – розповів водій.

“Підходжу до каскадера, і кажу, не переживай, швидку я тобі викликав, …. до речі і копів теж. Він полежав ще з хвилинку і тут о диво, встав, сів, почати дзвонити кудись. Потім встав і втік. думаю ну все 100% підстава. А немає, вдається через 10 хв (тим часом вже хв 20-30 чекаємо поліцію, по телефону ТРИ рази озвучив, я збив людину). Тут починається найцікавіше, це тіло вдається з чимось на зразок вилки, намагається розкрити собі вени, кидається під проїжджаючі мимо машини (доводилося з мужиками зупиняти і попереджати водіїв про неадеквата попереду. Коротше, побігавши ще хвилин з 20, циган звалив в невідомому напрямку”, – додав Коротков.

Киянин наостанок порадив водіям бути пильними і не вимикати відеореєстратори.


Не пропустіть