Поліція жорстоко відреагувала на неправильно припаркований Porsche (Фото)

Французькі правоохоронці вирішили, що неправильно припаркований Porsche Carrera S замінований і провели спецоперацію, пише auto.mail.ru.

Минулого тижня молодий француз на ім’я Олів’є вирішив взяти напрокат Porsche, щоб під’їхати на машині вартістю близько € 150 000 … до нічного клубу. При цьому біля самого клубу паркувального місця не знайшлося, і чоловік кинув Carrera S на парковці для таксистів.

Пізно вночі герой новини відправився з клубу додому, але не на машині, а на таксі: любитель прокатних спорткарів чи просто забув про орендованому автомобілі, чи перебував занадто «напідпитку», щоб самому сідати за кермо.

Зрозуміло, неправильно припарковане купе зацікавило поліцію. При цьому зазначається: в Парижі діяв «режим НС» і правоохоронці порахували, що дорога машина, залишена в людному місці, цілком може виявитися замінованою.

Треба віддати належне, жандарми через прокатну контору швидко вирахували орендаря і навіть подзвонили йому. У свою чергу, Олів’є пообіцяв приїхати за Porsche максимально швидко, але обіцянки не дотримав. Опівдні прибула команда саперів і підірвала багажник 911-го.

Цікаво, що француз вважає себе винуватим лише частково: мовляв, так, правила парковки порушив, але це зовсім не привід підривати новенький спорткар. Тепер, як повідомляє Le Parisien, Олів’є планує судитися з паризькою жандармерією.


Не пропустіть