Герой парковки ледь не збив собаку та погрожував пішоходам (Фото)

Поведінка чергового “героя парковки”, який мало не збив собаку, обурило жителів столиці, пише znaj.ua.

Про це повідомив користувач в співтоваристві “ДТП і НП” в соціальній мережі.

“Дана істота (водій автомобіля Suzuki Grand Vitara номерний знак АА9027РЕ), заїжджаючи на тротуар з пішохідного переходу, ледь не задавив собаку, припаркував свій автомобіль на тротуарі”, – заявив розгніваний киянин.

“Паркуну” зробили зауваження, на що він почав огризатися й втік у парадне. Очевидець хамської поведінки водія подзвонив у поліцію та вирішив дочекатися приїзду правоохоронців. Через 20 хвилин він побачив того самого водія, який поїхав по тротуару.

За словами киянина, за ним йшли люди з дитячою коляскою, а перед авто – жінка похилого віку з милицею. Очевидець вирішив відобразити цей момент на камеру. Водій, побачивши це, вискочив з машини та почав погрожувати, що відбере телефон. Однак, у нього нічого не вийшло. Після чого “паркун” сів в іномарку, рушив з місця й зачепив киянина, попутно зневажив.

За словами користувача, на той момент пройшло 40 хвилин з моменту, як він подзвонив у поліцію. Людина вирішила знову набрати “102”, де йому заявили, що на місце події приїде патруль.


Не пропустіть