У кортежі у прем’єра Гройсмана з’явився новий джип (Відео)

Для прем’єр-міністра поліцейські і раніше притримують автомобільний потік і відключають світлофори.

Сьогодні прем’єр-міністр Володимир Гройсман відвідав вранці конференцію “Трансформація-2017”, де обговорювалися реформи в життя українців. Фотокореспонденти “Країни” бачили – як кортеж Гройсмана слідував з дому до бізнес-центру, де проходив захід.

Рано вранці прем’єр-міністра виїхав з парковки комплексу “Новопечерські Липки”, де живе політик. Сьогодні Володимир Гройсман був на броньованому джипі чорного кольору Toyota Land Cruiser. Як ми вже писали, він їздить то на седані Mercedes, то на позашляховику. Однак, якщо його зазвичай супроводжують главу Кабміну мікроавтобус Volkswagen Multivan, а за ним – легкова Toyota Camry, то сьогодні в кортежі з’явилося нове авто.

Замість мікроавтобуса паралельно з прем’єром їхав позашляховик Toyota Land Cruiser. Зазвичай, для безпеки, однакові машини в кортежі для того, щоб не ясно було в якому саме автомобілі сидить високопоставлена ​​особа.

По дорозі в бізнес-центр “Парус”, що на вулиці Мечникова, Гройсману полегшували пересування поліцейські. Справа в тому, що незадовго до появи прем’єр-міністра – дороги столиці на шляху його проходження перекривають співробітники ДАІ. Світлофори вимикаються. На проїжджій частині стоять регулювальники.

Сьогодні ми спостерігали відключення світлофорів на вулиці Кіківідзе і бульварі Лесі Українки. Правда, це величезних пробок не створило, лише тимчасові тягучки.


Не пропустіть