Знайдено «вбивцю» автомобілів українців (Фото)

У центрі Сум на вул. Кооперативної величезна яма на дорозі призвела до поломки автомобіля Андрія Зозулинського, про що він написав на своїй сторінці в facebook.

«Все, що потрібно знати про сумський Шляхрембуд», – написав водій, забезпечивши це ілюстрацією своєї машини, на якій після в’їзду в яму лопнула покришка переднього колеса.

Він розповів, що під’їжджав на швидкості 5 км/год по вул. Кооперативна до перехрестя поруч з мостом на вул. Горького, на якому горіло червоне світло, коли відчув, що колесо потрапило в яму. Після проїзду перехрестя водій побачив пошкодження колеса і повернувся, щоб оглянути дорогу, де виявив яму, приховану під водою. Лопнула покришка колеса після проїзду прихованої під водою ями.

Після цього сумчанин викликав патрульну поліцію, яка зафіксувала пошкодження автомобіля і виміряла яму, глибина якої виявилася 14 см.

За словами Андрія Зозулинського, він має намір забрати необхідні документи з поліції, провести оцінку збитку і подати в суд на шляховиків. Відповідно до пункту 3.1.2 Державного стандарту України «Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги і залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану”, гранична глибина вибоїн на дорогах І – III категорій і груп А, Б вулиць і доріг населених пунктів не повинна перевищувати 4 см, для інших категорій і груп – 6 см. Таким чином, глибина ями, яка призвела до пошкодження колеса, перевищує граничні межі в 3,5 рази.

https://transport.sumy.ua/


Не пропустіть