Дівчина грудьми стала на захист свого авто (Відео)

Автомобільні злодюжки і не підозрювали, що зіткнуться з такою відважною жінкою. І зазнали нищівного фіаско в нерівному бою, пише autotheme.info.

Мелісса Сміт заправляла свій автомобіль на АЗС в Мілуокі (штат Вісконсін), коли злодюжка скочив в її машину і спробував викрасти. На заправку він приїхав разом зі своїми приятелями на чорному седані Cadillac Deville. Але Меліса, мабуть, настільки була прив’язана до своєї Subaru Outback, що вскочила на її капот і почала барабанити у вітрове скло.

Такого натиску від 28-річної тендітної дівчини шахрай явно не очікував, але здаватися не мав наміру і проїхав ще кілька метрів у надії «струсити» господиню кросовера. Однак Мелісса не здавалася, і, як вона пізніше зізналася журналістам, на той момент просто не усвідомлювала небезпеки: «Моєю першою реакцією було – це відбувається не зі мною».

На щастя, злодюжка був звичайним викрадачем, а не вбивцею, тому він раптово вискочив з машини і зник разом з подільниками. А Мелісса зробила другий за день «подвиг», вчасно піймавши машину, яка продовжувала їхати.


Не пропустіть