В Україні засвітився рідкісний суперкар за 7 мільйонів

Автомобілі McLaren в Україні зустрічаються вкрай рідко. Куди частіше на наших дорогах можна побачити Porsche, Ferrari або Lamborghini. Днями ж наш давній друг, мисливець за суперкарами в Україні Eugene Paparazzy, зняв досі небачений у нас McLaren 650S Spider, пише topgir.com.ua

Як і багато інших “крутих” авто України, суперкар засвітився в Києві. Як видно, автомобіль вже поставлений на український облік.

Відзначимо, вперше в Україну завезли суперкар McLaren MP4-12C ще чотири роки тому. Згодом він змінив свого власника (можливо, не одного) МакЛарен перебрався до Одеси. Що стосується тільки поміченого 650S Spider, це точно перший в Україні МакЛарен з відкидним верхом.

Нагадаємо, відкритий 650S почали випускати в 2014-му році. Початкова ціна Спайдера – без малого 300 тисяч доларів або понад 7 мільйонів гривень. Якого року випуску даний екземпляр – інформації немає. Так само як і невідомо кому він належить.

Технічні характеристики McLaren 650S Spider свідчать, що максимальна швидкість обмежена на позначці в 335 км на годину, а розгін від 0 до 100 км/год займає всього 3,3 секунди. Мотор – об’ємом 3,8 літра і потужністю 650 к.с. (Що і послужило назвою моделі). Задній привід, відкидний дах – що ще треба для щастя?


Не пропустіть