Нікому вона не потрібна: У Мережі піднімається галас через «проблемну фуру» під Києвом (Відео)

У Мережі активно засуджують історію з тягачем Renault під Києвом. Автомобіль стоїть з порушенням ПДР на Великій Окружній, він знаходиться в розшуку. АЛЕ найголовніше, з фури випливає незрозуміла рідина з неприємним запахом. Повну картину того, що відбувається розповіли в групі «Київ Оперативний» в ФБ.

«Близько тижня тому на Великій Окружній, біля першого моста, з’явився сідельний тягач з причепом #Renault #Magnum, д.н. # AH3966IB. Кілька днів цей важковаговик простояв без руху. Ще через день з причепа фури почалася текти незрозумілого і дуже смердючого речовини.

Свідомі громадяни викликали інспекторів патрульної поліція України, ті сказали, що автомобіль проходить у справі за шахрайство. Ще пізніше з’ясувалося, що авто було викрадено. Зв’язалися з власником і викликали слідчо-оперативну групу.

Власнику автомобіль виявився не потрібен. Каже «робіть з ним що хочете». Слідчий опечатав всі двері, написав рапорт і на цьому все закінчилося.

Виходить наступна «картина»: «фура» стоїть з порушенням ПДР, в розшуку за викрадення і шахрайство, також з неї випливає незрозуміла рідина, але нікому вона не потрібна», – сказано в повідомленні.


Не пропустіть