Озвірів від цінників: Водій розгромив салон Rolls-Royce і Bentley на півмільйона доларів (Фото)

Незвичайний і дорогий інцидент стався в Bellevue в Вашингтоні. Знавіснілий відвідувач завдав більше 500 000 доларів шкоди кільком автомобілям в автосалонах Rolls-Royce і Bentley, пише autonews.ua.

За даними Associated Press і поліцейського управління Bellevue, 32-річний житель Сіетла був заарештований в Bellevue Bentley, після того як його Honda неодноразово і навмисно налетіла в кілька автомобілів на автостоянці дилера.

Деталі інциденту обмежені, але, схоже, водій врізався як мінімум в два різних автомобіля, включаючи Bentley GT і Rolls-Royce Wraith. Всі автомобілі отримали значні збитки, і власник дилерської компанії повідомив поліцію, що, на його думку, транспортні засоби будуть повністю втрачені. Якщо це так, то знавіснілий водій завдав збитків більш ніж на півмільйона доларів.

Підозрюваний повідомив поліцію, що не спав три дні і, можливо, піддався панічної атаки. Поліція не прийняла це виправдання, так як у них є два свідки, які заявляють, що водій «навмисно і неодноразово» трощив суперкари.

В даний час чоловік звинувачується в зловмисній шкоді 1-го ступеня, який є кримінальним злочином класу B у Вашингтоні.


Не пропустіть