Поліцейські знайшли автомобіль, який 38 років тому викрали і втопили (Фото)

Засуха допомогла поліцейським виявити вкрадений без малого чотири десятки років тому автомобіль

Синій Peugeot 104, який ще в 1979 році пропав у французькій провінції Шампань, возз’єднається зі своїм власником через 38 років, повідомляє Fox news. Знахідка стала можлива завдяки посусі, що спустошила замулений ставок, на дні якого весь цей час лежала машина.

Дивно, але за минулі роки автомобіль зберіг практично первозданний вигляд. Як видно на фото, у компактній чотиридверці майже не пошкоджено лакофарбове покриття, а на бамперах залишився хром. Втім, найближчим часом «Пежо» навряд чи поїде. За 38 років під капотом хетчбека оселилися раки, яких рятувальники дбайливо витягли і відпустили назад у ставок.

Для того щоб знайти власника автомобіля, поліцейським довелося чимало потрудитися. Справа в тому, що автомобіль викрали в той час, коли ще не було єдиних електронних баз даних. Тому поліцейським довелося перерити купу паперів з поліцейського архіву, щоб знайти потрібну їм заяву про викрадення. В результаті власник синього Peugeot 104 був встановлений. Ним виявилася мешканка міста Реймс.

Жінка дуже здивувалася, коли поліцейські повідомили їй про знахідку, а також була зворушена тим, що правоохоронці попрацювали її розшукати. Поліцейські вважають, що жінка швидше за все відмовиться від автомобіля, але розраховують, що вона хоча б прийде подивитися на свою машину заради ностальгії.


Не пропустіть