Несподіваний «пасажир» під машиною шокував водія (Фото)

Житель Австралії почув “плач”, зупинився і неабияк здивувався, побачивши цього звіра під капотом свого автомобіля.
Як виявилося, австралієць проїхав 16 кілометрів з коалою, яка пробралася під колісну арку, зачепившись за елементи підвіски. Тварина була не на жарт налякана, і роздавала стогони. Побачивши звіра, водій негайно викликав службу порятунку.

Прибулі рятувальники акуратно витягли коалу, яка дивним чином майже не отримала пошкоджень, якщо не брати до уваги підпаленя вовни в декількох місцях. Правда, зовсім хеппі-енду також не вийшло. Як виявилося, мова йшла про самку коали, яка до того ж годувальна. Зоологи намагалися протягом наступного дня знайти її дитинча, але, на жаль, їм це не вдалося.

При цьому фахівці відзначають, що в проникненні коали під колісну арку немає нічого дивного. Справа в тому, що ці тварини часто шукають затишні куточки, де вони можуть спокійно відпочити, і автомобіль нерідко здається їм саме таким місцем.

До речі, саму коалу було вирішено назвати Келлі в честь однієї зі співробітниць служби порятунку. Після проведення відповідних обстежень і невеликого лікування тварину було відпущено в ліс.


Не пропустіть