«Пекло для шанувальника автомобілів»: сюди звозять десятки тисяч машин-потопельників (Фото)

Десятки тисяч машин-потопельників з Х’юстона поступово звозять на вільні території місцевого автодрому Royal Purple Raceway.

Адміністрація автодрому вже надала 400 акрів своєї території для тимчасового зберігання постраждалих автомобілів, яких там стоїть вже більше 30 тисяч, а очікується і всі 100 і навіть більше. Серед них автомобілі всіх типів – від кабріолетів до позашляховиків, є навіть новенькі суперкари Ferrari.

Весь цей значний автопарк буде підданий оцінці фахівців страхових компаній, які розділять його на дві основні категорії. Найменш пошкоджені водою машини будуть або повернуті власникам, або продані за безцінь через аукціони Copart як потопельники. Ті ж автомобілі, чия подальша експлуатація буде визнана неможливою, недоцільною або небезпечною, відправляться в утиль.

Що ж стосується самої необхідності звезення автомобілів в одне місце, то це пояснюється тим, що страховикам так буде набагато легше і швидше виконати свою роботу. Але навіть в цьому випадку процес оцінки і вибракування триватиме близько півроку, тому всі спортивні заходи і змагання на автодромі були скасовані або перенесені на числа пізніше лютого 2018 року.

Джерело avtoblog.ua

Не пропустіть