В Україні засвітився найдорожчий дизельний позашляховик в світі (Фото)

Якщо в Європі зустріти Бентайгу до великої удачі, то в Україні люксовий SUV можна побачити все частіше, і не тільки в Києві.

Як уже писав ТопЖир, днями нові Bentley Bentayga з’явилися в Запоріжжі і в Полтаві. Всього ж, за нашими підрахунками, українськими дорогами їздить вже півсотні позашляховиків Бентлі. І днями до їх армії додався ще один екземпляр. Причому, що важливо – дизельний і, мабуть, найяскравішого забарвлення.

Переважна більшість кросоверів Bentayga в Україні пофарбовані в консервативні і непомітні кольори. Цей же автомобіль, навпаки, кидається в очі яскравим синім кольором. Відзначимо, дизельний Бентлі Бентайга з’явився на ринку зовсім недавно.

Bentley Bentayga V8 Diesel має під капотом 435-сильний дизель V8 з потрійним наддувом, що дозволяє майже 2 з половиною тонному позашляховику розганятися до першої сотні за 4,8 секунди. Максимальна швидкість – 270 км на годину. Бензиновий Бентайга володіє 608-сильним мотором, який розганяє авто до максимальних 301 км на годину.

Ціна Bentayga Diesel трохи нижче, ніж на бензинову версію. Bentley Bentayga дизель в Україні пропонують за 265-320 тисяч євро. Тобто, майже 10 мільйонів гривень.


Не пропустіть