«Розмітка для інопланетян»: дорожники серйозно спантеличили водіїв (Фото)

Рух по перехрестю відбувається за тими ж правилами, що і на більшості розв’язок в Європі

Патрульні румунського міста Тімішоара розбираються в непростій справі: чи зроблена розмітка на відремонтованому міському перехресті згідно з нормами дорожнього руху. Розслідування довелося почати після того, як водії, побачивши такий лабіринт зі смуг, задалися питанням: хто це взагалі робив і як можна тут їздити. Про це повідомляє таблоїд The Sun.

Відповідальний за такий дорожній стріт-арт — приватний підрядник, якого міська влада найняли для робіт з розширення проспекту до п’яти смуг.

Водії думають, що якщо слідувати всім лініям, то можна потрапити в аварію з іншим таким же акуратним водієм.

Як виявилося, рух по перехрестю відбувається за тими ж правилами, що і на більшості розв’язок в Європі. Але у водіїв викликало подив достаток направляючих пунктирних ліній.

Судячи з усього, підрядник подумав, що полегшить водіям завдання, намалювавши пунктиром, в яку смугу автомобілістам потрібно перебудовуватися. І таким чином остаточно заплутав усіх.

Деякі жителі міста кажуть, що ця розмітка придумана для інопланетян.

“Ніяких проблем не буде, як тільки ви опинитеся на перехресті в потоці руху. В основному подібні коментарі надходять тому, що перехрестя дійсно розмічений трохи більше, ніж зазвичай”, – заявив представник компанії, яка робила розмітку.

Джерело styler.rbc.ua

Не пропустіть