Найбільш незвичайний Mercedes-Benz Sprinter з’явився в Україні (Фото)

Які тільки автобуси не побачиш сьогодні на міжміських маршрутах в Україні. Мало того, що їх часто переробляють з вантажних фургонів, нехтуючи безпекою пасажирів. Бувають і зовсім кричущі випадки втручання в конструкцію машини. І приклад тому – сфотографований на днях Mercedes-Benz Sprinter.

Побачивши цей Mercedes-Benz Sprinter, відразу дивуєшся його довжині. Як машина даного класу може мати таку довгу колісну базу – близько 5 метрів. Мало того, що радіус повороту величезний, так і ще й зламатися може навпіл на наших вибоїнах.

Піднімає характеристики Mercedes-Benz Sprinter ранніх випусків – а на фото ще дорестайлінгова машина першого покоління (1995 – 2000 г. в.). Виявляється, виробник пропонував тільки три варіанти колісної бази: 3,0 м; 3,55 м і 4,01 м. У нашому ж випадку колісна база десь на метр, а то і більше перевищує найдовшу версію.

Висновок один – кузов подовжили кустарним шляхом. Причому зовні не видно ніяких грубих швів. Що й казати, така маршрутка перевозить рекордне число пасажирів, приносячи власнику гарний виторг за один рейс. Ось тільки, хто подумає про безпеку людей, які довірили своє життя ось таким саморобним довгомірам.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть