Майже нові автомобілі на мільйони доларів кинули гнити під відкритим небом (Фото)

Ми вже не один раз розповідали про кладовища автомобілів, які могли б ще послужити своїм господарям. Як правило, це були величезні стоянки з дизельними авто в США. Від них відмовилися через скандал з фальсифікацією показань викидів шкідливих речовин. Але сьогодні поговоримо про інше.

У китайському Ченду є парк, в якому можна знайти не один люксовий автомобіль. Там знаходяться як мінімум два Bentley, два Land Rover, три Mercedes-Benz і навіть спортивний мотоцикл. Деякі з автомобілів знаходяться на території парку вже більше двох років, так як кущі і дерева вже встигли вирости навколо них, захищаючи від навколишнього світу.

І у всіх у них є одна спільна риса – в якийсь момент господарі вирішили просто залишити своїх залізних коней.

Всього в парку знаходиться близько 200 автомобілів, а місцеві вже дали їм прізвисько «зомбі». Що найцікавіше – місцеві називають цей парк «жахливою стоянкою» через погану славу автомобілів, що знаходяться там.

Більшість транспортних засобів безпосередньо або побічно фігурують в кримінальних справах, так що повернуться до власникам не можуть. Інші були закинуті через поганий стан або помилки власників в оформленні документів.

Автомобілі стали головним болем для місцевої влади, які не знають, що з ними робити. Деякі йдуть з молотка, але автомобілі продовжують прибувати.


Не пропустіть