Ремонт доріг по-українськи розлютив мережу, це треба бачити (Фото)

Українські дорожні служби не перестають вражати «новітніми» технологіями ремонту.

Традиційно, з приходом весни, коли дороги особливо рясніють новими ямами, настає час для екстравагантних ноу-хау.

На цей раз відзначилися лубенські дорожні служби. Кадри з їх ремонтом опублікував в мережі голова ГО «Комітет по боротьбі з корупцією в органах державного управління та правоохоронних органах» Олександр Мороз.

Фото «ямкового ремонту по-Лубенський» активно коментують користувачі.

«А плиточку в парку біля фонтану мабуть забрали …», «Шкода, корів вирізали по селах, немає тепер чим ямки замазати …», «Кошмар … дожили …», «плиточки в ямку, а «денюшку» в кишеньку», «Новітні технології. Називається – збери мозаїку», – пишуть в коментарях.

Як повідомлялося раніше, в мережі продемонстрували плачевний стан дороги Миколаїв – Кропивницький, по якій не можуть їздити звичайні автомобілі. За словами очевидців, на деяких ділянках дороги може їздити тільки великогабаритний транспорт, тоді як легкові автомобілі просто «пірнають» в воду.

Місцеві жителі всіляко намагалися привернути увагу до проблемної трасі. Вони навіть перекривали ділянку дороги, щоб влада виділила гроші на її ремонт, але результатів це не принесло.

При цьому уряд виділив 300 млн грн на ремонт дороги Миколаїв-Кропивницький, але в області вирішили направити ці гроші на інші цілі.

Джерело xn--j1aidcn.org

Не пропустіть