В Києві помічене ексклюзивне авто з «Матриці» (Фото)

Пікап на базі престижного позашляховика Cadillac Escalade, який знімався в кінофільмі «Матриця», помічений в Києві на ліванських номерах. Це не першоквітневий жарт.

Не лише масові марки створюють автомобілі з кузовом пікап. Нещодавно Mercedes-Benz випустив свій перший пікап X-Class. А у США пікапи дуже популярні, тому їх випускають навіть під преміум-брендами Cadillac та Lincoln.

Cadillac Escalade EXT другого покоління. Для моделі Escalade це четверта генерація. Один з таких представників був помічений в Києві.

Це Cadillac Escalade EXT, який випускався на мексиканському заводі General Motors з 2002 по 2013 рік. Модель знімалась у популяному фільмі «Матриця: перезавантаження».

Концерн General Motors пожертвував 300 автомобілів різних моделей для використання у зйомках другої частини “Матриці”. Всі вони були розбиті. Пікап не користувався особливою популярністю, тому його зняли з виробництва і не відновлювали після чергової заміни генерації Escalade.

Помічений в Києві Cadillac Escalade EXT має ліванські номери, адже окрім ринків Північної Америки, модель поставлялася і на Близький Схід.

Джерело avtovod.org.ua

Не пропустіть