Активіст показав, як боротися з ямами на дорогах (Фото)

Житель британського міста Суїндон Невілл Дейтона (Neville Daytona) звернув увагу місцевої влади на дірку на дорозі, закривши її ляльковими головами. Про це повідомив BBC News.

Чоловік пояснив свій вчинок тим, що йому набридла вибоїна, і тому він вдався до «сили ляльок». Акція Дейтона триває близько трьох тижнів. Першу ляльку хтось прибрав через тиждень, тоді британець замінив її на іншу. Дейтона розповів, що купує ляльок в благодійному магазині, де продаються зламані іграшки. «Тому мені не доводиться відрізати їм голови», – додав він. Про всяк випадок, він тримає у себе вдома кілька запасних голів.

Місцева рада запевнив Дейтон, що діру кілька разів ремонтували, однак вона кожен раз знову з’являється на тому ж місці. Однак чоловік зазначив, що вибоїна нікуди не зникає вже кілька місяців, а після того, як її неякісно відремонтували, стала ще більше.

Жителі міста з ентузіазмом поставилися до затії Дейтон. «Кожен день, коли я проїжджаю повз неї по дорозі на роботу, я посміхаюся», – зізналася одна з них. В результаті місцева влада пообіцяла полагодити дорогу.


Не пропустіть