Дерево привалило автівку: київських комунальників ведуть до суду (Фото)

У четвер, 28 червня, у столичному дворі сталась неприємна ситуація. В Солом’янському районі Києва на припаркований автомобіль впало дерево. На щастя, ніхто не постраждав, однак авто тепер потрібно ремонтувати. Власник же налаштований вимагати компенсацію у комунальних служб, які, на його, думку винні у НП.

Про це повідомляє “Інформатор”.

Дерево впало за адресою вулиця Миколи Василенка, 14а.

Як розповідає власник пом’ятою Škoda Fabia Олег, це вже не перший випадок. У травні гілка з цього ж дерева вже ушкоджувала його автомобіль.

“Я припаркувався біля гаражів. Уже збирався виходити з машини, але забарився в телефоні, в цей момент на дах машини впала гілка”, – згадує Олег.

Тоді Škoda сильно постраждала. Чоловік буквально кілька днів тому забрав її з ремонту і сьогодні ситуація знову повторилася. На щастя, в цей раз основний удар припав на дах ближніх гаража. На місце відразу ж викликали рятувальників і представників “Київзеленбуду”. Також, щоб підняти з авто обламані гілки, довелося викликати кран. За попередніми підрахунками новий ремонт автомобіля може обійтися власнику в 300 доларів.

Чоловік налаштований відстоювати справедливість в судовому порядку та подати скаргу на комунальне підприємство, оскількидерево, що впало, давно потрібно було зрубати, як таке, що несе небезпеку і мешканці не раз повідомляли про це в профільні служби.

Варто відзначити, що за цією ж адресою, буквально через дорогу впало ще одне дерево. Ніхто не постраждав. Але дерево перекрило тротуар. Поки його не поспішають прибирати.

Джерело znaj.ua

Не пропустіть