Сумне видовище: Mercedes SLR McLaren кілька років іржавіє на штрафмайданчику (Фото)

В основному конфісковані автомобілі порівняно швидко продають через аукціон, так що їм не доводиться знаходиться покинутими. Але так буває не завжди …

Деякі машини роками стоять на штрафмайданчиках в зв’язку з незавершеністю адміністративних або кримінальних справ щодо їх власників. У числі таких автомобілів – суперкар Mercedes SLR McLaren.

Ще в 2011 році цей 626-сильний Мерседес-Макларен конфіскувала поліція Чехії. З тих самих пір він стоїть на майданчику вилучених машин і не знайшов собі нового власника, оскільки чинний володар замішаний в ще не закритій справі по незаконній оборудці. Тому влада не може виставити Mercedes SLR McLaren на продаж, хоча цього багато хто чекає.

Ще один цікавий момент – машина зберігається просто на відкритій місцевості, не дивлячись на її ексклюзивність. У деяких місцях кузов вже почала проїдати іржа. Напрошується питання: невже не можна було забезпечити Mercedes SLR McLaren належним доглядом? Хоча б тому, що в нормальному стані його можна вигідно продати.

Суперкар Mercedes SLR McLaren, що випускався в 2003-2009 рр., Є одним з найдорожчих авто в історії Мерседес і МакЛарен. Сьогодні деякі просять за таке вживане авто навіть 1 млн доларів!


Не пропустіть