Парочка 8 хвилин паркувала машину і врешті не змогла (Відео)

Паралельна парковка – не найважчий маневр, але для новачків за кермом часом буває справжнім пеклом. Як для цієї пари з Британії.

Дивитись на це без болю – неможливо. Протягом восьми хвилин двоє молодих людей намагались припаркувати автомобіль на узбіччі, однак врешті-решт так і не змогли цього зробити.

Спочатку припаркувати Honda Civic у досить просторому місці на узбіччі дороги. Помалу машина рухається уперед і назад, колеса вивернуті то в один бік, то в інший, але хетчбек уперто залишається посеред дороги і не наближується до бордюру, як задумано. Так минає чотири хвилини. Дівчина, вочевидь, у розпачі.

Аж ось нагодився добрий самаритянин, що вирішив допомогти з парковкою. Спочатку він пробує скерувати водійку за допомогою жестів та підказок, однак це, чомусь, теж не спрацювало. Можливо йому, як і водійці, бракує досвіду. Тоді чоловік вирішує сісти за кермо і зробити те, що не вдалось власниці машини. Його спроби також тривають близько чотирьох хвилин і виявляються такими ж марними, як і маневри жінки. Хоч до бордюру чоловікові усе ж вдалось наблизитись, але припаркувати машину як слід – не вдалось.

Джерело svidok

Не пропустіть