Вживaнe aвтo з Нiмeччини – нeймoвiрний Mercedes W140 зa € 2500 (Відео)

Купити б/у авто в Німеччині зараз не є проблемою – на тамтешньому ринку багато машин на будь-який смак і гаманець, та й з доставкою в Україну все не так вже й складно, пише Автоцентр. А якщо добре постаратися в питанні пошуку, то взагалі можна обзавестися прекрасним варіантом автомобіля – “литовці” і “поляки” навіть позаздрять!

Судіть самі: авто до 3000 євро з Європи це в основному старі Ауді А6, Фольксваген Пассат, Опель Зафіра і ін. Однак, якщо піти “дорогою перекупки”, то є можливість отримати такий варіант, як в цьому відео – Mercedes W140 Coupe за 2500 євро!

Даний автомобіль був куплений YouTube-блогером КС АВТО у літньої сім’ї. Спочатку за нього хотіли на порядок більше, але в підсумку вдалося сторгуватися до вищевказаної суми. Машина була випущена в 1994 році, її пробіг – “всього” 135 тис. км.

З дефектів – проблема з запуском двигуна, яку відразу вдалося усунути, “просів” люк, фарбоване крило і незначні подряпини на кузові. В іншому автомобіль чи не ідеальний (працюють навіть електроскопійомники). Особливо вражає салон, який зберігся в хорошому стані.


Не пропустіть