Нова катастрофа на Кримському мосту: в Росії визнали провал (Відео)

На незаконно побудованому Кримському мосту сталося серйозне подія – звалився один з прольотів залізничної частини шляхопроводу. Російські будівельники та інженери визнали, що швидко ліквідувати ці наслідки не вийде, пише dni.ru.

Як сказано в матеріалі «Дни.ру», що впалу в море конструкцію будуть витягати за допомогою двох плавучих кранів. Також буде потрібно заміна зруйнованої частини моста на нову. На ці роботи може знадобитися до 45 діб.

«Справа ця не швидка, але, швидше за все, на терміни здачі другої черги Кримського моста подія не вплине. Будівельники кажуть, що для підйому прольоту будуть потрібні, як мінімум, два плавучих крана, яким належить не просто підняти важку конструкцію, але спочатку перевернути її в повітрі. Тут потрібна ювелірна майстерність кранівників», – зазначає видання.

Якщо інженери з’ясують, що проліт пошкоджений, то доведеться замінити його на новий. Керівництво заводу «Воронежстальмост», де виготовляють конструкції для Кримського моста, заявило, що підприємство готове зробити ще один проліт і відправити його в Крим.

«Якщо потрібно, якщо скажуть, то зробимо ще раз», – заявили працівники заводу.


Не пропустіть