Кримський міст “перевернеться”: Путіну передрекли нову гучну поразку

Главі Кремля Володимиру Путіну, незважаючи на всі його старання, не вдалося перехитрити закони фізики, в зв’язку з чим почалося переміщення Кримського моста. Як передає Replyua.net, таку точку зору в своїй статті для «Деловая столица» представила журналіст і блогер Лариса Волошина. «Міст рушив – це ще не найстрашніше, що може трапитися з країною. Ось коли все зруйнується – це набагато страшніше. Єдиним замовником Керченського моста був Володимир Путін, він хотів його використовувати для піару. Тому потрібно дивуватися, що конструкція виявилася ненадійна?», – написала вона, додавши, що отримання піар-дивідендів настала неминуча драма.

«Міст перекосило. Проект «російського Криму» чекає такий же фінал. Він навернеться, ховаючи під собою дурнів, будівельників імперії і говорять інженерні конструкції. Інакше бути не може”, – спрогнозувала вона.

У той же час, Волошина назвала Росію «країною неляканих ідіотів, які зарвалися тиранів і говорять мостів, яким не сидиться в міжнародно визнаних кордонах».


Не пропустіть