В Укравтодорі зрoбили вaжливе повідoмлення вoдіям

Станом на зараз на дорогах України залишаються 4 ділянки з ускладненим чи заблокованим через негоду рухом – проїзд ними відновлять до 15.00. Про це повідомив начальник управління утримання доріг Укравтодору Олег Федорченко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

“На сьогоднішній день найбільш складні ділянки: у бік м.Києва зі сторони Полтави рух іде. Знову зупинився (рух – ред.) в населенному пункті під Пирятином через некоректну поведінку одного з водіїв. У бік Полтави з м. Києва рух поки що стримується Нацполіцією у пункті Красногорівка. Очікується, що за години дві-три рух піде у спокійном режимі”, – зазначив він.

За його словами, на ділянці дороги М13 Кропивницький-Кишенів рух частково обмежений – йде в одну смугу. До 13.00 дорога має бути розчищена. Так само рух іде в один бік на трасі М08 між Полтавською і Черкаською областями. При цьому він додав, що проїзд по дорогах державного значення забезпечений.

“Проїзд в кожному напрямку очікується сьогодні по дорогах загального користування не пізніше 14-15 години”, – додав він.


Не пропустіть