У чиновника конфіскували вражаючу колекцію авто з Mercedes і Ferrari (Фото)

Сьогодні у нас багато говорять про корупцію. Однак, повірте, не чисті на руку люди є і в інших країнах, навіть таких, як США (правда, там їх ловлять …). І ось вам наочний тому доказ.

Чиновник Департаменту у справах ветеранів США на ім’я Річард Скотт визнав себе винним в розкраданні 13 млн доларів США – американець “відмив” гроші, перебуваючи на посаді керуючого автостоянками в Лос-Анджелесі. Живучи злочинним життям, Скотт придбав величезну колекцію бажаних автомобілів, мотоциклів і навіть гоночний човен Cigarette. Однак, коли його спіймали, він позбувся своїх автомобілів – вчора їх продали з аукціону. А ще йому довелося виплатити 12,6 млн доларів компенсації.

Колекція його техніки потягнула приблизно на мільйон доларів, оскільки здебільшого вона складається з класичних потужних автомобілів і сучасних суперкарів. У списку – Ferrari F40, Ferrari 612 Scaglietti 2005, Chevrolet Corvette Stingray 1966 і Corvette 1LT Z51 2014 року, Mercedes-Benz S65 AMG 2015 року, Polaris Slingshot 2015 року, Can-Am Spyder RS ​​2013. Також знайшлося місце і мотоциклу – Ducati Streetfighter.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть