Після покупки будинку наосліп в гаражі знайшли Ferrari (Фото)

У США поширені аукціони з продажу будинків, але охочим поборотися за лот не дозволяють оглядати нерухомість. Повідомляють лише основні дані на зразок площі та кількості кімнат. Інформацію ж про стан лота можна отримати лише в ході зовнішнього огляду.

Як правило, на таких аукціонах продають конфісковані будинки. Нерідко вдається нарватися на вигідну угоду, але головний ризик – можливий аварійний стан споруди. Загалом, лотерея, адже ніхто не знає, як все йде насправді.

Новий щасливий власник котеджу в Беверлі-Хіллз (штат Каліфорнія) після покупки виявив в гаражі Ferrari 308 GTS 1984 року. Непогано, правда? Звичайно, стан знахідки важко назвати ідеальним, але це ж Феррарі! До того ж, якщо закрити очі на деякі візуальні ушкодження зліва і відсутню передню праву фару, все не так уже й погано: двигун на місці, та й салон в непоганому стані.

Власник спочатку загорівся ідеєю відновлення легендарного італійського спорткара, але отримав вигідну пропозицію від клубу власників класичних автомобілів. Ті купили б/у Феррарі (пробіг – всього 48 тис км), привели в блискучий чистий вид і виставили на продаж за ціною 38 тис доларів. Не сумніваємося, що автомобіль швидко знайде ентузіаста, який хоче повернути красуню до повноцінного життя.

До речі, виявилося, що будинок раніше належав студентському братству – поширене явище на території США. Тут мова йде не тільки про навчання, а й фантастичні вечірки неймовірного масштабу.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть