Дуже рідкісний «Гелік» бачили на українських номерах (Фото)

В Україні помітили новий Mercedes-AMG G63 в спеціальній версії Edition 1. Його серійне виробництво почалося в кінці 2018 року і триватиме до кінця 2019 року, тобто тільки 12 місяців.

Mercedes-AMG G63 Edition 1 отримав чорний колір кузова з червоними вставками на дзеркалах і 22-дюймових дисках, тоновані стекла. Пороги прикрашені декоративними смугами, пише autonews.ua.

Салон теж оброблений в чорно-червоному кольорі, і виглядає просто чудово. Контрастна червона строчка на сидіннях надає йому особливу елегантність.

Під капотом, як і у стандартної версії, знаходиться 4,0 л твін-турбо двигун V8 потужністю 577 к.с. і 850 Нм крутного моменту. Розгін до 100 км/год займає 4,5 секунди при максимальній швидкості 240 км/год.

Загалом, Edition 1 не можна переплутати зі звичайним Mercedes-AMG G63. Навіть якщо у нього кузов теж пофарбований в чорний колір.

Потрібно відзначити, що Mercedes зазвичай для всіх своїх нових моделей, особливо якщо вони зроблені разом з підрозділом AMG, робить спецверсію Edition 1. Але в кожному окремому випадку вона може змінюватися.


Не пропустіть