Audi R8 покинули помирати прямо на вулиці (Фото)

Найчастіше конфісковані автомобілі, особливо суперкари, відправляють на аукціон, після якого вони знаходять нового власника. Однак, доля цього колись білосніжного Audi R8 склалася інакше. Автомобіль, який ви бачите на фото, покинули помирати за межами поліцейської дільниці в індійському Мумбаї.

Його конфіскували у індійця, спійманого на шахрайстві в одному з кол-центрів. Правоохоронці вилучили Audi R8 V10, але дбайливо ставиться до нього не стали – можна сказати, машину залишили на першому-ліпшому місці. Поки Ауді стояв на вулиці, він встиг поритися хорошим шаром бруду, але, що ще гірше, – пережив потоп. Вода переносила його з одного кінця поліцейської дільниці на інший, так що дісталося “німцеві” неабияк.

Цікаво, що свого часу цей автомобіль належав капітану збірної Індії по крикету Вірата Кохль, який є одним з послів бренду компанії в Індії, а специфічний білий R8 V10 2012 року – один з перших його суперкарів.

Яка подальша доля суперкара не ясно – можливо, він вже ніколи не виїде на дороги і відправиться під прес, з огляду на його непросту долю. Хоча, звичайно, хотілося б, щоб йому дали друге життя.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть