У Києві запрацювали турецькі сміттєвози (Фото)

Напевно, всі знають вантажівки важкого класу Ford Trucks, які представлені на українському ринку вже не перший рік. Ці машини зустрічаються на вітчизняних дорогах з різними кузовними надбудовами – як самоскиди, міксери, а також різна комунальна техніка. Особливо варто відзначити сміттєвози.

Це сміттєвози турецького виробника Hidro-Mak, які набули широкого поширення на «рідному» шасі Ford Trucks. Вони вже повним ходом експлуатуються по регіонах – і ось недавно одна з таких машин, на базі Ford Trucks 1 833 (4х2) – була помічена і в Києві.

Нагадаємо, що в Україні офіційним дилером Ford Trucks є компанія АВТЕК, яка за підсумками 2018 року стала лідером ринку серед вантажівок важкого класу. Компанія займає лідируючі позиції і в сегменті сміттєвозів із заднім завантаженням. І тут вона пропонує техніку Hidro-Mak з бункерами різної місткості – від 13 до 20 кубометрів. Нещодавно з’явилася і цікава новинка – сміттєвоз з системою автоматичної мийки контейнерів.

Сміттєвози Hidro-Mak на шасі Ford Trucks вже працюють у багатьох українських містах: у Харкові 43 од., в Маріуполі – 30 од., в Дніпрі – 20 од. Після трьох років експлуатації комунальні служби відзначають зниження експлуатаційних витрат на 25%.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть