Найрозкішніший позашляховик у світі сфотографували на дорогах України

В Україні стає все більше розкішних позашляховиків Rolls-Royce Cullinan. Ще один представник одного з найдорожчих автомобільних брендів в світі був помічений на дорогах не найбагатшої країни – України.

У Києві на проспекті Перемоги сфотографували ще один Rolls-Royce Cullinan. Раніше в Києві вже «світився» Rolls-Royce Cullinan, але з іншими номерними знаками. Другий позашляховик Роллс-Ройс кілька днів тому помітили в Дніпрі. І ось тепер з’явився третій примірник цієї моделі. Цікаво, що всі вони мають чорний колір кузова, хоча в Європі популярні й інші кольори.

Нагадаємо, до речі, що на Україну виділено всього 6 позашляховиків Cullinan. Їх вартість становить від 12,5 млн. гривень.

Найрозкішніший в світі позашляховик оснащується 6,75-л твін-турбо двигуном V12 потужністю 571 кінських сил. До «сотні» він розганяється менш ніж за шість секунд. «Максималка» досягає 250 км/год. Погодьтеся, хороші динамічні характеристики для такої великої машини.

Продажі Rolls-Royce Cullinan почалися в минулому році. Завдяки йому, до речі, і ще завдяки Phantom нового покоління, компанія Rolls-Royce змогла в 2018 році збільшити свої продажі на 20% в порівнянні з 2017 роком.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть