Це треба бачити: потужний Ferrari LaFerrari ганяє по бездоріжжю (Відео)

В інтернеті з’явився відеоролик, на якому показаний не зовсім звичайний заїзд гібридного італійського суперкара Ferrari LaFerrari. Справа в тому, що власник цього надзвичайно швидкого авто, вирішив випробувати його властивості на мокрій траві і калюжах.

Власників суперкарів можна назвати трохи божевільними, звичайно ж в хорошому сенсі цього слова. До перегляду цього відеоролика, ми думали, що бачили все – французький гіперкар Bugatti Veyron, який їде по бездоріжжю, Lamborghini Miura, що ганяє по снігу, а також італійський суперкар Ferrari F40, що входить в керовані замети на одній фермі. Але ми сильно помилялися.

Цей відеоролик, опублікований на Youtube-каналі TheTFJJ має цікаву назву «Ferrari LaFerrari, ганяє по траві і калюжах». Це нагадує нам спортивний універсал Ferrari FF, який був схожий на газонокосарку, яка зійшла з розуму.

З неймовірно потужним 6.3-літровим мотором V12, який видає дивовижні 950 кінських сил потужності і 900 Нм крутного моменту, гібридний LaFerrari можна назвати справжнім витвором автомобільного мистецтва. В іншій частині цього відео, LaFerrari був помічений за перетином дрібних і дуже брудних калюж – виглядає це також вражаюче, можна припустити навіть, що водієві явно подобався сам процес.

Цікаво, але багато коментарі до цього ролику містять масу образ, що стосуються того, що цей суперкар вже точно не призначений для їзди по мокрій траві і калюжах. Але ось що ми хочемо сказати, італійський LaFerrari краще зайвий раз «вигуляти» де-небудь, ніж він буде просто стояти в гаражі.


Не пропустіть