“Типовий ДАІшник”: британський інспектор оштрафував водія, якого сам заблокував (Фото)

У паркувальному бюро зобов’язалися провести розслідування

Британський інспектор заблокував проїзд, а потім виписав водію штраф за надмірно довгу стоянку на вулиці, пише tsn.ua.

У повідомленні йдеться, що правоохоронець зупинився посеред дороги на своєму фургоні Renault Kangoo і заблокував проїзд водієві на Volkswagen Golf.

В прикріпленому відео помітно, що службовий фургон стоїть з включеними аварійними вогнями посеред дороги. При цьому на дорозі недостатньо місця для проїзду легковика.

Проте інспектор спочатку виписав паркувальний талон, притиснув його двірником до лобового скла і зафіксував це на телефон. Далі правоохоронець виписав штраф за надмірно тривалу стоянку на проїзній частині, ймовірно, в недозволеному місці.

Відзначається, що власник Volkswagen підійшов до інспектора і поцікавився, за що виписаний штраф. Правоохоронець відповів, що йому не сподобалася манера їзди. Цікаво, що він не відповідає за рух по вулицях, а тільки за паркування. Проте інспектор наполіг на тому, що він відповідає за цю вулицю цілком.

Водій повідомив про інцидент в паркувальне бюро міста Брентвуд, де його оштрафували. У відомстві зобов’язалися провести розслідування. Очевидцем інциденту став не тільки сам водій Volkswagen Golf, але і автомобіліст, який їхав позаду чоловіка, який отримав штраф.


Не пропустіть