Українські позашляховики взяли участь в незвичайних змаганнях (фото)

Українські позашляховики Богдан 2251 взяли участь в змаганнях бойових медиків.

Головне завдання військового медика, який служить у ООС – швидко транспортувати пораненого з-під вогню і врятувати йому життя – саме за таким сценарієм відбувався основний етап змагань, що їх провели у зоні проведення операції Об’єднаних сил,на базі одного з військових шпиталів.

Це був фінал змагань з тактичної медицини. Свої знання, вміння та навички суворому журі демонстрували бойові медики підрозділів, які раніше посіли призові місця на аналогічних конкурсах у частинах та з’єднаннях.

Нагадаємо, що нещодавно з Центральної автобази МО України було передано до війська близько сотні нових потужних автомобілів «Богдан-6317». Першу партію з двадцяти автівок отримали й військовослужбовці артилерійського підрозділу однієї з окремих механізованих бригад, яка наразі в районі проведення ООС утримує наші бойові позиції неподалік Авдіївки.

Нагадаємо, Богдан 2251 — санітарний автомобіль розроблений корпорацією «Богдан» на основі китайського Great Wall Wingle 5 і призначений для вивозу поранених з медичних підрозділів військової ланки до госпіталів/лікувальних закладів та надання у разі необхідності медичної допомоги пораненим за базовим та І рівнем в процесі евакуації.

Джерело Богдан

Не пропустіть