В Україні помічений розбитий шикарний Lamborghini

Український боксер Василь Ломаченко, діючий чемпіон світу за версіями WBA і WBO, купив в США битий спорткар Lamborghini Huracan. Автомобіль вже доставлений в Україну.

За скільки знаменитий український боксер купив битий Huracan – невідомо. Також не відомо, де саме він його купив. Судячи з усього, на одному з американських аукціонів.

Італійський спорткар прибув в Україну на одному з кораблів. Його вивантажили в порту Одеси. На відео показано, як Василь Ломаченко оглядає своє придбання. Здається, він цілком задоволений. Він навіть пожартував, що замовляв американський Volkswagen Passat, а привезли Lamborghini. Пошкодження у автомобіля невеликі.

Нагадаємо, що серійне виробництво Lamborghini Huracan почалося в 2013 році. До 2015 року потужність його 5,2-літрового 10-циліндрового бензинового атмосферного двигуна становила 610 к.с. Потім потужність знизили до 580 к.с. Було б цікаво дізнатися, якого у Василя Ломаченка року випуску Huracan – до 2015 року або після.

Василь Ломаченко є чинним чемпіоном світу за версіями WBA і WBO. У 2008 і 2012 роках він ставав олімпійським чемпіоном. Він також два рази вигравав чемпіонат світу, і один раз – чемпіонат Європи.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть