В Авакова розкритикували відтермінували штрафів за “євробляхи”

Проблема розмитнення автомобілів з іноземною регістрацією (так званих “євроблях”) вже врегульована і не потребує додаткових рішень. Про це заявив Володимир Мартиненко, радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. На його думку, президента Володимира Зеленського, який пропонував відтермінувати штрафи для “євробляхерів”, оточення вводить в оману.

“Проблеми “еєвроблях” вже врегульовані, причому вони вже врегульовані кілька разів. Але, тим не менш, хтось у нас вводить в оману президента, не виключено, що саме ті організації “євроблях”, розповідаючи про те, що є величезна проблема, про те, що у нас “євроблях” в країні дуже багато”, – розповів він.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що запрошує лідера партії “Голос” Святослава Вакарчука поговорити про посаду прем’єр-міністра. Про це він розповів…
Мартиненко додав, що, за його підрахунками, “можливо, 10 тисяч цих автомобілів в країні і залишилося, тому що насправді їх було набагато менше, ніж їх оголошувала “Євро Авто Сила” або інші організації”.

Радник Арсена Авакова додав, що у автовласників було достатньо часу, щоб розмитнити свої машини.

“Якщо людина не розмитнила авто в один термін, потім був інший термін, давайте додамо ще 90 днів для того, щоб вона все-таки виконала закон? У мене є розуміння, що ніхто цього робити не буде. Це активізація виборця, активізація тих, для кого це залишається питанням. Але якщо б їх було мільйони, це одна історія, але, якщо їх насправді досить невелике число, це вже інша історія”, – резюмував Мартиненко.

Джерело today.ua

Не пропустіть