Audi представила оновлений кросовер SQ7 (фото)

Компанія Audi представила оновлену версію «зарядженого» кросовера SQ7. У Європі продажі новинки почнуться найближчим часом. Ціни в Німеччині на автомобіль починаються від 94 900 євро.

Зовнішність SQ7 освіжили в дусі нового Audi A6 і A7. Машина отримала нову решітку радіатора і оновлені бампери з більшими повітрозабірниками. Також автомобіль обзавівся новою головною оптикою. Крім того, кросоверу переробили задню частину: ліхтарі змінили форму і також стали повністю діодними.

Кросовер оснащується 20-дюймовими колісними дисками, у нього гальмівна система з 400-міліметровими дисками спереду і 370-міліметровими ззаду. Усередині SQ7 з’явилася нова передня панель i-cocpit з двома великими сенсорними дисплеями на центральній консолі в стилі нових A7. Верхній тачскрін відповідає за роботу мультимедійної системи, а за допомогою нижнього можна управляти кліматичною установкою.

Оновлений SQ7 – м’який гібрид. До складу силової установки увійшов 4,0-літровий дизельний мотор V8. Потужність агрегату становить 435 к. с. і 900 Н • м крутного моменту. В автоматичну коробку передач інтегрований електричний мотор-генератор, який живиться від додаткової 48-вольтової бортової мережі. Максимальна швидкість – 250 км на годину.


Не пропустіть