В Україні хочуть закрити ще один автозавод

Компанія «Богдан Моторс» поінформувала послів країн Великої Сімки та офіс Європейської Бізнес Асоціації щодо політично вмотивованих дій по відношенню до підприємств компанії з боку Національного антикорупційного бюро України.

Пр. оце повідомляє офіційний сайт виробника.

«Сьогодні створюючи штучну картинку для TV з надуманих фактів, на одного з найбільших автовиробників намагаються навісити ярлики неіснуючих корупційних схем. Такі дії шкодять діловій репутації компанії та бізнес-клімату держави зокрема», – йдеться у повідомленні.

Також у зверненнях йдеться про перебіг подій 19 та 24 липня, коли працівниками НАБУ шляхом організації тотальних слідчих дій було паралізовано роботу керуючої компанії «Богдан Моторс».

У компанії звернули особливу увагу на той факт, що задіяні сили та засоби з боку НАБУ радше нагадували силову роботу проти терористичних угруповань (у слідчих діях був залучений особовий склад у повному екіпіруванні та зі стрілецькою автоматичною зброєю), аніж слідчі дії що стосуються лише господарської діяльності підприємства.


Не пропустіть