Київські чиновники витратять на нові автомобілі 12 млн

У жовтні поточного року відбудеться аукціон з постачання нових автомобілів Київраді і КМДА. Київські чиновники виділять на нові машини 12 млн грн.

Судячи з тендерної документації, столичні чиновники хочуть закупити дванадцять Toyota Camry і дві Toyota Highlander. У всякому разі, опис в тендері повністю збігається саме з цими моделями.

Toyota Camry повинна бути в комплектації Comfort. Колір кузова – чорний металік. Це досить багата комплектація з шкіряним кермом, тканинною оббивкою, камерою заднього виду, сенсорним дисплеєм, датчиком дощу і т.д.

Toyota Highlander повинна бути сірого кольору з матовою декоративною решіткою радіатора і рейлингами на даху. Салон – шкіряний. Під капотом – 3,5 л бензиновий двигун, що працює разом з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Потужність мотора – 249 к.с. і 356 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість такого Highlander становить 180 к.с. Розгін до 100 км/год займає 8,8 секунди.

У місті Highlander витрачає 13 л палива на 100 км шляху, а за містом – 7,7 л. Комбінована витрата палива – 9,6 л на 100 км шляху.

Кілька років тому в Україні була популярна тема скорочення автомобілів для чиновників. Так, свого часу прем’єр-міністр Арсеній Яценюк став ініціатором скорочення на 50% легкових автомобілів Кабінету міністрів.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть