Народний Hummer з комбайна і ЗІЛ-130 (Фото)

Коли дуже хочеш Hummer, а можливості купити його немає, то можна втілити мрію в металі своїми руками. Йдеться не про масштабну копію, а про повноцінний позашляховик, на якому можна їздити дорогами загального користування. Заповзятливий житель Сабінського району з Татарстану Рафік Хадіве збирав своє дітище зі світу по нитці упродовж трьох років.

У його кропіткій роботі йому активно допомагали односельці, які приносили йому різні деталі. Ось так і вийшов Hummer, який його творець прозвав SABA.

Машина повнопривідна, принаймні на відео добре видно круглий картер переднього моста. Двигун запозичений від ЗІЛ-130. П’ятиступінчаста коробка передач має перевернуту схему перемикання. А щодо значних за розмірами коліс, то їх взяли у комбайна.

За словами власника, машина здатна розвивати швидкість на шосе до 80 км/год.

Кузов виготовлено в дусі пікапа. Зовнішні панелі з жерсті прикріплені до силового каркасу. Кузов у задній частині відкритий, типу пікап, з відкидним заднім бортом.

А стосовно інтер’єру, то Рафік Хадієв зробив тут все як у справжньому Hummer.

І це стосується не тільки приладової панелі, а й компонування салону – з високим трансмісійним тунелем по центру і чотирма кріслами з боків.


Не пропустіть