Зеленський дав обіцянку «євробляхерам» (Відео)

Під час візиту президента Володимира Зеленського в Черкаси він пообіцяв провести круглий стіл, на якому обговорять питання розмитнення «євроблях». Він також пообіцяв відстрочити штрафи за незареєстровані авто на іноземних номерах.

У круглому столі візьмуть участь представники влади, в тому числі президента, митниці і поліції, і громадських організацій. Власники «євроблях» розкажуть, яким вони бачать доступну розмитнення.

Коли конкретно відбудеться цей круглий стіл – поки не відомо. Адміністрація президента повинна буде узгодити дату з асоціацією «АвтоЕвроСила».

Нагадаємо, що поліція повинна була почати штрафувати порушників Митного Кодексу на «єврономерах» в травні. Однак, введення штрафів відстрочили до 22 серпня.

Володимир Зеленський обіцяє відтермінувати штраф до кінця 2019 року. У Верховну Раду вже внесено відповідний законопроект. Тільки, невідомо, коли його приймуть. Справа в тому, що ВР нового скликання збереться вперше тільки в кінці серпня. І, значить, поліція 22 серпня буде мати повне право штрафувати «євробляхерів».

Джерело autonews.ua

Не пропустіть