Найкращі бюджетні моделі, які чудово підійдуть на роль першого авто

У наш час бюджетний автомобіль – це далеко не завжди дешево і сердито. Буває навіть доступно і комфортно, доступно і надійно, і навіть стильно. Саме такі варіанти краще використовувати в якості першого авто, щоб вчитися їздити, набиваючи «гулі автомобільного досвіду».

Видання MMR склало рейтинг автомобілів, які найкраще підійдуть в ролі першого «залізного коня».

Kia Sportage

«Доступно і комфортно» – це про корейський кросовер. В Україні Kia Sportage користується шаленою популярністю і протягом тривалого часу очолює рейтинг нових авто. На вітчизняному ринку кросовер пропонують за ціною від 478 464 грн. За ці гроші покупець отримає модель 2019 року випуску з 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 132 «конячки» та 6-швидкісною механічною КПП.

У стандартній версії є зовнішні дзеркала з підігрівом, електропідсилювач та регулювання керма,  електричні скло підйомники та кондиціонер.

Kia Rio

Шанувальники хетчбеків можуть придбати KIA Rio в базовій комплектації Classic за 350 796 грн з 1,25-літровою 84-сильною «четвіркою» і 5-ступінчастою «механікою».

Така версія може похвалитися електропідсилювачем та підігрівом керма, передніми склопідйомниками та кондиціонером. Також є функція дистанційного відмикання дверей й управління магнітолою на кермі.

Nissan Qashqai

Замикає трійку представник альянсу Reanult-Nissan – японський компактний кросовер Nissan Qashqai. В Україні модель 2019 року випуску можна придбати за 503 080 грн.

Автомобіль оснащений 1,2-літровим двигуном потужністю 115 к. с. та шестиступінчастою «механікою». У базовому Nissan Qashqai є все необхідне, крім кондиціонера – електричні склопідйомники, підігрів сидінь і навіть круїз-контроль.

Приємно порадує витрата пального – менше 5 л на 100 км шляху.


Не пропустіть