В Україні випустили унікальний сміттєвоз (фото)

Компанія АВТЕК спільно з Центром комерційної техніки «Атлант» реалізувала в Україні унікальний проект по збірці сміттєвоза Hidro-Mak на шасі Mercedes-Benz Arocs

Презентований сміттєвоз має корисний об’єм завантажувального бункера 20,8 м куб і дозволяє за зміну перевозити в середньому до 20 тонн твердих побутових відходів. У ньому застосовані новітні рішення від провідних європейських виробників.

Так в завантажувальному бункері підлога виготовлена ​​з надміцної сталі Hardox, що збільшує життєвий цикл бункера. Встановлено гідрокомпоненти іменитої компанії Hansa-Flex і італійські клапани. Ще одна відмінна риса – двоконтурний гідронасос, який дозволяє одночасно виробляти пресування сміття і вивантаження контейнерів. В результаті двигун працює менше, що скорочує викиди CO2 і покращує економічність.

Устаткування Hidro-Mak має заявлений ресурс не менше 10 років.

Сміттєвоз із заднім завантаженням Hidro-Mak побудований на шасі Mercedes-Benz Arocs 2633 (6х2 / 4). Шасі укомплектовано 330-сильним двигуном стандарту Євро 6 і має відмінну маневреність завдяки задній керованій осі.

Джерело Автоцентр

Не пропустіть